Experiència d’Estiu a St. Paul’s: Un Viatge Educatiu i Cultural

Experiència d’Estiu a St. Paul’s: Un Viatge Educatiu i Cultural

L’estiu a St. Paul’s School es converteix en una temporada d’exploració i aventura per als alumnes de primària gràcies a l’UK Summer Trip. Aquest viatge no només ofereix una pausa de les aules tradicionals, sinó que també proporciona als alumnes una vivència dinàmica que s’enfoca cada cop més en activitats esportives i visites culturals. Aquest enfocament integral està dissenyat per enriquir l’experiència educativa i personal dels estudiants, permetent créixer en múltiples dimensions.  

 

Immersió Cultural i Esportiva

L’UK Summer Trip combina immersió lingüística, esport, creativitat i cultura de manera equilibrada. Els alumnes participen en activitats esportives que fomenten l’activitat física i el treball en equip, així com tallers de teatre i música i visites culturals a museus, galeries i monuments històrics que desperten la curiositat i expandeixen el coneixement.

Aventures Recents a Escòcia

Aquest any, l’UK Summer Trip va contemplar un emocionant destí: Escòcia. Els estudiants es van allotjar a Kilgraston, en col·laboració amb Bliss. Van destacar activitats com els Highland Games, visites a St. Andrew’s, i exploracions a Perth i la Stone of Destiny, proporcionant una visió única de la cultura escocesa.  

Pròxima Parada: Gal·les  

Després de les aventures a Escòcia, la propera parada és Gal·les. Els estudiants visitaran castells, exploraran parcs nacionals i se submergiran a les tradicions culturals gal·leses. 

Immersió Lingüística i Convivència Internacional  

L’alt nivell d’anglès dels alumnes de St. Paul’s permet aprofitar al màxim la immersió lingüística, practicant l’idioma en contextos reals. En tornar, porten no només records i experiències inoblidables, sinó també una major confiança en si mateixos i una perspectiva més àmplia del món que els envolta. 



Sport Camp 2024 is now closed, we hope to see you next year!

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Sport Camp 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!

Summer School 2024 is now full, we hope to see you again next year!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Summer School 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!