Activitats Internacionals a St. Paul’s School de Barcelona

Activitats Internacionals a St. Paul’s School de Barcelona

St. Paul’s School de Barcelona, ​​conegut pel seu enfocament trilingüe, ofereix una àmplia gamma d’activitats internacionals que complementen la trajectòria acadèmica dels alumnes.

Intercanvis per als estudiants

St. Paul’s organitza programes d’intercanvi amb escoles a l’estranger, permetent als estudiants experimentar diferents cultures i sistemes educatius. Aquests intercanvis estan dissenyats per millorar les habilitats lingüístiques i la comprensió intercultural dels alumnes.

Summer School i Summer Sports Camp

El col·legi ofereix programes d’estiu com el “Summer School” i el “Summer Sports Camp”. Aquests programes no només inclouen activitats acadèmiques, sinó també esportives, i estan oberts a estudiants internacionals, brindant una experiència multicultural.

Viatges Culturals i d´Esquí

St. Paul’s organitza viatges culturals i d’esquí a diferents destins internacionals. Aquests viatges estan dissenyats per enriquir leducació dels estudiants mitjançant la immersió en noves cultures i la pràctica desports en entorns nous per a ells.

Colònies Escolars

Les colònies escolars es duen a terme a diverses ubicacions internacionals, proporcionant als estudiants l’oportunitat d’aprendre i desenvolupar-se en un entorn diferent de l’habitual, fomentant la independència i el treball en equip.

Programes de Certificació Internacional

El col·legi ofereix programes que permeten als estudiants obtenir certificacions reconegudes internacionalment en diferents idiomes, millorant-ne el perfil acadèmic i professional com el First Certificate, Advanced o Proficiency.

 

St. Paul’s School de Barcelona es destaca pel seu compromís amb l’educació internacional, proporcionant als seus estudiants oportunitats úniques per créixer i desenvolupar-se en un context global. Per a més informació, visiteu la vostra pàgina web oficial.



Sport Camp 2024 is now closed, we hope to see you next year!

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Sport Camp 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!

Summer School 2024 is now full, we hope to see you again next year!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Summer School 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!