El Projecte STEM de St. Paul’s School: Cap a un futur amb més dones a la ciència

El Projecte STEM de St. Paul’s School: Cap a un futur amb més dones a la ciència

A St. Paul’s School, estem compromesos a oferir als alumnes l’oportunitat d’explorar el seu potencial en Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques (STEM), desenvolupant habilitats clau del segle XXI com la resolució de problemes, el pensament crític i la competència tècnica.

 

El nostre complet programa STEM posa èmfasi en l’excel·lència acadèmica i proporciona als estudiants experiències pràctiques per preparar-los pels reptes futurs. En fomentar un entorn d’aprenentatge inclusiu, garantim que tots els alumnes puguin participar de manera significativa en les disciplines STEM. Tot i que les carreres i els títols en STEM han estat històricament dominats pels homes, creiem que és fonamental fomentar l’interès i la participació de tots els estudiants, especialment de les nenes, que han estat subrepresentades en el passat.

 

Aquest compromís està alineat amb els avenços globals en l’educació STEM, com a l’Institut de Tecnologia de Califòrnia (Caltech), que recentment ha assolit una fita important en matricular, per primera vegada en la seva història, una majoria de dones.

 

Amb una participació rècord en les assignatures de ciències i tecnologia de Batxillerat aquest any, els nostres estudiants continuen demostrant el seu entusiasme per aprendre i créixer en aquests camps fonamentals. La dedicació dels nostres professors, juntament amb les oportunitats educatives innovadores, assegura que els nostres alumnes estiguin ben preparats per convertir-se en els futurs líders en ciència i tecnologia.

 

A St. Paul’s, estem compromesos a fomentar una comunitat en què els estudiants adquireixin les habilitats i la confiança necessàries per modelar el futur de les disciplines STEM. 



Sport Camp 2024 is now closed, we hope to see you next year!

Sport Camp 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Sport Camp 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!

Summer School 2024 is now full, we hope to see you again next year!

Summer School 2024 està complet, esperem veure-us de nou l'any que ve!

¡Summer School 2024 está completo, esperamos veros de nuevo el año que viene!