Menjador escolar

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” el_class=”box-title” css=”.vc_custom_1458567248673{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1462047185819{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 35px !important;}” el_class=”left”][vc_column_text]

MENJADOR ESCOLAR

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”right”][vc_single_image image=”16266″ img_size=”full” alignment=”right” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://vimeo.com/302252222″][vc_column_text]

St. Paul’s School té un servei de cuina propi que controla rigorosament la qualitat dels aliments i la seva elaboració. Laboratoris Echevarne controla periòdicament els processos d’elaboració i al mateix temps realitza una anàlisi de l’equilibri dietètic del nostre menú.

L’hora de menjar és un moment de convivència, però també d’aprenentatge nutricional i d’educació del comportament, el qual permet descobrir la importància d’una alimentació sana, variada i equilibrada.

L’hora dels àpats és un espai més de transmissió de coneixements i d’adquisició d’hàbits.

Actualment el nostre menú disposa de més de 150 ingredients d’origen ecològic, tots ells auditats i certificats per l’entitat de control Intereco. Fruites, vegetals, llegums, cereals, pastes, làctics i carns tenen tots certificats de producció ecològica i ens permeten afirmar que servim un menú escolar ecològic.

El menjador de St. Paul’s School ha estat el primer servei de restauració de col·lectivitats a rebre la distinció Slow Food Catalunya KM0, que premia els establiments que prioritzen la producció agrària de proximitat i ecològica, els aliments de temporada i eviten l’ús de transgènics.

Elaborem menús personalitzats en casos de malalties, intoleràncies, al·lèrgies o fins i tot per motius religiosos.

El servei de menjador inclou el dinar i el berenar per als alumnes des de P3 fins a PRI2 i l’esmorzar i el dinar per als alumnes de PRI3 fins a BTX2.

[/vc_column_text][vc_empty_space][button size=”medium” target=”_blank” hover_type=”default” text=”MENÚ ESCOLAR” link=”https://www.stpauls.es/wp-content/uploads/2024/04/2023-24-MENU-abril-a-junio-cat-2.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”more-info”]MENÚS EQUILIBRATS,
SANS, AMB
PRODUCTES D’ORIGEN
ECOLÒGIC
RIGOROSAMENT
CONTROLATS.
A ST. PAUL’S ES MENJA I
S’APRÈN A MENJAR[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_single_image image=”15813″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Desplaça cap amunt